Woonzorgcentra


Woon jij in een woonzorgcentrum?


Ook dan kan je bij mij terecht voor psychologische hulp. Ik kom graag naar je toe zodat de gesprekken kunnen doorgaan bij jou in het woonzorgcentrum. Uiteraard is psychologische begeleiding op de praktijk of in een natuurgebied naar keuze ook mogelijk wanneer je in het woonzorgcentrum verblijft.

Aanbod voor woonzorgcentra

Werk jij in een woonzorgcentrum?


En ben je op zoek naar psychologische begeleiding voor jullie bewoners? Dan kan je ouderen doorverwijzen naar mijn individuele hulpaanbod. Daarnaast bied ik voor woonzorgcentra volgende mogelijkheden:


  • Individuele psychologische begeleiding (kortere sessies) voor verschillende bewoners op dezelfde dag.
  • Groepstherapie voor maximaal 6 bewoners.
  • Dagbesteding in groep met een focus op meer mentaal welbevinden en een betere geestelijke gezondheid (luchtiger programma dan de groepstherapie).


Elk van bovenstaande mogelijkheden kan je voor verschillende problematieken aanvragen (vb. depressie, aanpassing na verhuis, rouw, dementie, angst). Voor woonzorgcentra hanteer ik een tarief van 75€ per uur.Neem contact op voor meer informatie via kim.vandenberge@outlook.com of 0471 17 56 80.


Wil je graag zelf aan de slag gaan rond geestelijke gezondheid, ouderen, dieren en natuur? Dan klinkt een workshop of vorming voor het personeel misschien interessant.

Kim Van Den Berge

Klinisch ouderenpsycholoog


Ramerstraat 3

1760 Roosdaal


0471 17 56 80

kim.vandenberge@outlook.com