TarievenIndividuele begeleiding - 55€ per sessie


Een sessie duurt 50 minuten.


De psychologische begeleiding kan doorgaan op de praktijk, bij jouw thuis / bij jou in het woonzorgcentrum of in een natuurgebied naar keuze.


Bij afstanden binnen een straal van 10km vanaf mijn praktijk worden er geen verplaatsingskosten aangerekend. Verplaatsingskosten voor hulp buiten deze regio, worden aangerekend volgens het geldende tarief (van 01/07/2018 – 30/06/2019: €0,3573 per kilometer).
Programma  - 75€ per uur


  • Individuele psychologische begeleiding (kortere sessies) voor verschillende bewoners op dezelfde dag
  • Groepstherapie voor maximaal 6 bewoners
  • Dagbesteding in groep met een focus op meer mentaal welbevinden en een betere geestelijke gezondheid (luchtiger programma dan de groepstherapie).Voor vormingen, trainingen, workshops en lezingen stel ik afhankelijk van de vraag en de grootte van de groep een offerte op.Betalingsmogelijkheden

De betaling voor psychologsiche begeleiding gebeurt contant op het einde van het gesprek.


Annuleringsvoorwaarden

Een afspraak annuleren kan enkel via telefoon (0471 17 56 80). Wordt een afspraak afgezegd minder dan 48 uur voor het gesprek? Dan wordt de kostprijs van een halve sessie aangerekend. Enkel in uitzonderlijke omstandigheden kan laattijdig annuleren kosteloos.


Terugbetaling?

Bij sommige mutualiteiten is een gedeeltelijke terugbetaling mogelijk. Ik bekijk graag samen jouw mogelijkheden. Voor meer informatie kan je ook altijd terecht bij jouw ziekenfonds.Tarieven

Kim Van Den Berge

Klinisch ouderenpsycholoog


Ramerstraat 3

1760 Roosdaal


0471 17 56 80

kim.vandenberge@outlook.com